Masový vývar
Čirý vývar z hovězího a vepřového, s kousky masa a s kořenovou zeleninou.
Objem 450 ml
Čirých vývarů z poctivě tažených kostí není nikdy dost. Ten náš, Masový vývar z hovězích a vepřových kostí, by postavil na nohy i Golema. Díky vepřovým nožičkám má tuhou želatinu, kterou ihned ucítíte na patře, a zároveň mu nechybí specifické hovězí aroma. Poctivost, kterou dostanete snad jen u mámy. Anebo taky u nás!
JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?
Výdrž máme, musí se ale trénovat! Polévku v lednici můžete uchovat až 60 dní od data výroby. Po otevření sklenice má životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do sklenice cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, polévka vám vydrží klidně o dva dny déle.
SLOŽENÍ:
81 % vývar z masa (hovězího • vepřového) • kostí (hovězích • vepřových) • cibule • mrkve • celeru • petržele • zeleninová směs 6 % (mrkev • pastinák • celer) • hovězí maso 4 % • sůl • petržel hladkolistá • koření
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ml:
Energetická hodnota 151 kJ/36 kcal
Tuky 2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 1,9 g z toho cukry 1,2 g
Bílkoviny 2,4 g
Sůl 0,7 g
SKLADOVÁNÍ:
Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.
Kategorie: | Polévky |
---|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.