Gulášovka

Naše Gulášovka je vařená z cibulky zasmahnuté na uzené paprice, z hovězích oháněk s velkými kusy masa a s farmářskými bramborami.

Objem 450 ml

69 Kč / ks
Skladem

Když jsme tvořili recepturu Gulášovky, docela jsme si pobrečeli. Nejdřív při krájení cibule, která je osmahnutá společně s uzenou paprikou. A potom radostí při ochutnání finálního receptu. A navíc díky vysokému obsahu kolagenu v hovězím vývaru slouží jako přirozená kloubní výživa. 

JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?

Výdrž máme, musí se ale trénovat! Polévku v lednici můžete uchovat až 60 dní od data výroby. Po otevření sklenice má životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do sklenice cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, polévka vám vydrží klidně o dva dny déle.

SLOŽENÍ:

voda • vývar z masa (hovězího • vepřového) • kostí (hovězích • vepřových) • cibule • mrkve • celeru • petržele • brambory 18 % • cibule • vepřové maso 4 % • hovězí maso 3 % • rajský protlak (rajčatový protlak • voda) • vepřové sádlo česnek • paprika uzená 1 % • sůl • koření

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ml:

Energetická hodnota 251 kJ/60 kcal

Tuky 2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g

Sacharidy 6,9 g z toho cukry 1,5 g

Bílkoviny 3,6 g

Sůl 0,9 g

SKLADOVÁNÍ:

Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.

Kategorie: Polévky