Demi-glace sáček
Demi-glace je dvacet čtyři hodin tažený a dvanáct hodin redukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, s rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami.
Hmotnost 50 g
Demi-glace je gastronomická maturita – zredukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacený rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Je ideální jako univerzální základ a má tak hustou konzistenci, že ho ze sklenice dostanete jen lžící. K pití stačí naředit, osolit a ohřát.
KONEČNĚ DEMI-GLACE DOPORUČUJEME:
- jako pití, které doplní energii a dodá tělu veškeré živiny – stačí lehce zředit, ohřát a dosolit,
- jako základ do polévek a omáček,
- ke grilovanému či jinak připravenému masu.
JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?
Výdrž máme, musí se ale trénovat! Vývary v lednici můžete uchovat až 90 dní od data výroby. Po otevření sklenice mají životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do vývarů cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, vývar vám vydrží klidně o dva dny déle. Životnost demi-glace můžete prodloužit i tak, že ho v malých kostkách zamrazíte.
SLOŽENÍ:
99,9% vývar z masa (hovězího a telecího), kostí (hovězích, telecích a vepřových), mrkve, cibule, celeru, petržele, švestek, rajského protlaku, červeného vína a koření
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ml:
Energetická hodnota 298 kJ/71 kcal
Tuky 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 5 g z toho cukry 1 g
Bílkoviny 4,8 g
Sůl 0,3 g
SKLADOVÁNÍ:
Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.
Kategorie: | Vývary |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.